Старши треньорът на Ботев Враца Антони Здравков сподели първите си думи след поражението с 0:1 от Черно море в контрола, играна на стадион „Младост“ във Варна. Според него в тима има натрупана известна умора, но когато пристигне нов централен нападател, всичко трябва да си дойде на мястото.

„Доволен съм от контролата, която изиграхме. Получи се доста оспорван двубой. Беше борба по целия терен и от двата отбора. Нямаше контузии. Ситуации за гол имаше пред двете врати. Аз лично съм доволен. Да, допуснахме грешки“, започна той.

„Селекцията продължава. Тя е отворен процес. Това, което най-много ни липсва е централен нападател“, разкри Здравков.

„В събота и неделя отборът ще почива. В понеделник се събираме. Във вторник играем с ЦСКА в София. В петък ни предстои с Литекс, най-вероятно в Ловеч. Надявам се в тези две контроли вече да сме намерили централен нападател, за да се сработва с отбора и съответно той да промени още малко динамиката. Умората е доста голяма в момента. Тази седмица, която предстои, тренировките ще бъдат различен тип, така че се надявам отборът да се освежи още малко и да изглежда вече напълно готов за старта на шампионата“, допълни още специалистът.