Треньорът на вратарите на Лудогорец - Здравко Здравков, говори в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. Той сподели, че удоволствието да се изправяш срещу най-добрите в Европа е неописуемо. 

"Емоциите от тези мачове са незабравими. За нас е много важен крайният резултат. До момента сме много успешни и това ни радва. Удоволствието да се изправят срещу най-добрите е неописуемо. Лудогорец винаги търси най-високото ниво. Показателно е как се работи тук. Резултатите показват, че нивото е много сериозно при нас. Истинското ниво е в Европа", започна Здравков. 

"Твърде много негативизъм и омраза има в нашето първенство. Никой няма полза от това. Лудогорец е много висока топка, напрежението е огромно. По никакъв начин не е лесно. Отстрани всичко изглежда компактно. Школата в Лудогорец е страхотна. Научавам много. Тук всички специалисти могат да го потвърдят. Ние гоним най-доброто. Не съм предполагал, че ще се задържа вече трета година. Благодарен съм на всички мои колеги", добави той. 

"Няма методика как да се работи с вратарите. Аз гледам всеки един вратар индивидуално. Няма перфектен вратар. Един треньор на вратарите трябва да стои зад кадър", каза Здравков.