Днес с нетърпение очаквахме Асен Букарев да разкрие истината, за да може да се направи първата крачка към прочистването на българския футбол от корупцията и черното тото, които го задушават. След мача Витоша - Царско село треньорът сподели, че е притискан неговият отбор да даде мача на Царско село.

Тези негови разкрития го превърнаха в герой поне за няколко дни. Очакванията към него от футболна България бяха огромни, но той разочарова всички. Въпросът е защо Букарев си глътна езика по време на разпита пред комисията по етика и феърплей? Кой му запуши устата?

LAP.bg
28 снимки

И вместо да разобличи виновниците, за да си понесат последствията, той започна да ги защитава. Голяма излагация! Какъв обратен завой. До вчера имаше, но днес вече няма корупция във футбола. Просто близки, приятели и фенове го питали. Ако е така, щеше ли да обърне внимание? 

Смята ли Букарев, че някой му повярва на приказките? Не, никой. Явно е имало нови обаждания от някой "приятел", но този път да му даде наставления какво да говори. Букарев пропусна златен шанс да се превърне в един от пионерите в борбата срещу корупцията във футбола. Реши да се направи на мъж, но очевидно не му стиска.