Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре отново говори за Динамо Букурещ. Бранителят разкри дали е търсен от „кучетата“ и сподели мнението си за представянето на тима от началото на сезона.

Антон Узунов
80 снимки

„Динамо не ме е търсил. Не мисля, че има смисъл да говорим за мое завръщане в клуба или за случващото се там. Светът е в тежко състояние и не е честно да повдигаме сега тази тема. В отбора не липсват централни защитници“, каза футболистът на разградчани.

„Гледах двубоят на Динамо с Виторул (б.р. 1:2). Мисля, че този резултат е несправедлив. Отборът заслужаваше повече. Трудно ми е да кажа какво точно им липсва. Тимът показва добри игри в последните мачове, но знаем, че точките носят спокойствие. За съжаление до момента не успяват натрупат добър точков актив, въпреки добрата им игра. Ако продължат по този начин и резултатите няма да закъснеят. Всички са уморени от този негативизъм. Определено мисля, че ще успеят да влязат в плейофите“, заяви Григоре пред realidadeasportiva.net.

Централният защитник игра за Динамо Букурещ в периода 2008 – 2014 година, след което е продаден за един милион евро на френския Тулуза. От лятото на 2018 година е част от Лудогорец.