Капитанът на ЦСКА - Петър Занев, коментира равенството 1:1 с Локомотив Пловдив, с което се завърши редовния дял от сезона в efbet Лига. 

"Отборът се представи добре. Има какво да се желае като контрол на топката и завършване на атаките, които създаваме. Трябва да сме малко по-уверени в последния пас, последния удар", заяви Занев. 

"Най-много съжалявам, че хвърляме супер много усилия в изграждането на атаките. Добре си спомням мача с Локо в Пловдив, където отново играхме по-добре. С една атака и дори гол от засада ни победиха. Мисля, че сме по-класният отбор, но имаме още шансове да го докажем." 

"Мисля, че след паузата с коронавируса напипваме ритъма, но трябва да ревизираме ситуациите. Ние сме опрени до стената. Трябва да спечелим, нямаме друга алтернатива. Местата за Лига Европа не се знае как ще се разпределят, така че трябва да побеждаваме." 

"Първенството се развива така, че всеки мач е важен за нас. Няма нищо по-хубаво за един футболист от това да играе през 3-4 дни мачове, така че не виждам проблем", призна Занев.