Капитанът на ЦСКА Петър Занев обяви след днешната контрола срещу Пирин, завършила при резултат 0:0, че червените трябва да се концентрират върху собствената си игра, а не да се фокусират към представянето на Лудогорец.

Бранителят допълни, че вътрешната конкуренция в състава на "червените" е достатъчно силна, за да не са необходими нови попълнения през зимата. 

"Доволни сме, че на този етап от подготовката нямаме контузени футболисти. За нас това е най-важно. Но като игра и резултат не сме доволни. Най-важно е да се подготвим по най-добрия начин, резултатите са на заден план. Но е важно да владеем топката, да създаваме ситуации и да не допускаме опасности пред нашата врата. Днес имаха две-три, в които можеха да ни отбележат гол. Това не трябва да го допускаме", каза Занев, след което отговори и на въпрос за шансовете на тима за шампионска титла.

"Всичко зависи от нас. Да мислим мач за мач. Да не се фокусираме върху Лудогорец, а върху нашето представяне на терена. Защото, както видяхте, първата част на полусезона сами сме си виновни, че изпуснахме доста точки".

"Наясно сме в офанзивен и дефанзивен план какво трябва да правим. Въпросът е как изпълняваме указанията на треньора. В дефанзивен план не участват само защитниците. Защитата започва от нападателите. Те пресират добре и на нас ни е по-лесно, но днес не се получи по най-добрия начин. Имаме достатъчно добри футболисти и конкуренция в отбора. Не е проблем, че няма нови", добави Петър Занев.