Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не скри радостта си след поредната победа на своя тим през 2020 година. В последен мач от 25-ия кръг на efbet Лига „белите” се наложиха с 3:1 при визитата си на Царско село. Това е пети успех за Славия от началото на годината, с който те се доближиха на точка от четвъртия Левски.

„Бяхме по-добри и като желание, и като игра. Имаше и пропуски, но е нормално. Заслужена победа. Най-много съм доволен съм от това което показахме през второто полувреме. Точно това изисквам от футболистите и съм доволен”, сподели Загорчич.

„Можем и повече, най вече физически. Изморени сме. Никой не знаеше как ще изглеждат отборите след толкова много почивка. За мен е важно да п-казваме това, което тренираме, а физически ще наваксваме с трупането на мачове”, каза още специалистът.

„Момчетата се раздават се във всеки един мач. Независимо дали някой е титуляр или влиза от пейката. В момента имаме страхотен колектив. Не искам да гледам класирането. Мен ме интересува следващият мач срещу Берое. Всяка седмица мислим за следващия мач, който ни предстои. Ще влизаме във всеки мач максимално мотивирани, за да печелим”, завърши Златомир Загорчич.