Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, остана разочарован след четвъртата поредна загуба на неговия тим с 0:1 в гостуването на Берое. Специалистът заяви, че в отбора тренират и се готвят добре за мачовете, но играчите тряба да си повярват повече, за да запишат победа.

„Има и такива мачове. Просто трябва да повярваме в себе си. Преди паузата ни остава мач с Черно море, там трябва да изиграем малко по-умно и евентуално да си спечелим точките, което е много важно за нас. Виждам енергия във футболистите. Имаме проблеми с контузени футболисти. Натоварваме прекалено много определени футболисти, които трябва да играят на всяка цена. Няма смени, което ни пречи“, започна Загорчич.

Снимки: Startphoto.bg
100 снимки

„Никой накрая на сезона не гледа как си играл. Просто трябва да сме малко по-хитри и да отбележим голове. Загубихме два поредни мача с 0:1. Срещу Септември успяхме да отбележим два гола, но от другата страна направихме три груби грешки в защита“.

„Сами трябва да си повярваме. Нямам никаква забележка към футболистите. Всеки един футболист заслужава да играе и днес Ники пазеше много добре. Имаме си двама добри вратари“.

„Не. Няма да дам отговор на това. Ние правим всичко възможно да си вземем точки“, завърши Загорчич на въпрос дали е имал разговори с ръководството на „белите“.

подкрепя българския спорт