Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, сподели чувствата си след равенството 1:1 при гостуването на ЦСКА 1948 в последен мач за двата тима от есенния дял на efbet Лига. Специалистът смята, че ако неговият тим не беше останал в намален състав след червения картон на Световслав Вуцов, то "белите" щяха да вземат и трите точки. 

„Няма как да съм доволен от точката. Почнахте добре мача и направихме глупост, след която получихме червен картон. После стана по-сложно. Мисля, че ако бяхме в пълен състав, то щяхме да вземем трите точки. Беше много трудно с 10 човека“, започна наставникът.

„Когато сме прибрани по този начин винаги може да се получи грешка. ЦСКА 1948 имаше доста шансове. И ние имахме шанс за 2:0 в края на първото полувреме, но не успяхме да вкараме“.

„Предстои да говорим с играчите. В началото на януари ще се опитаме да намерим добри играчи, а някои от тях и да ги продадем в чужбина, ако успеем. Искаме малко повече спокойствие през втория полусезон, за да станат нещата още по-добри“, завърши Загорчич.