Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението на неговия отбор от Ботев Враца с 0:1, като специалистът бе видимо разочарован, но сподели, че няма да обвинява футболистите.

"И трите мача си получихме головете през последните минути. Нямахме време да се върнем. Изпуснахме достатъчно ситуации и голови положения, където трябва да сме по-концентрирани. Не мога да кажа каква е причината. Явно не бяхме достатъчно внимателни на моменти", сподели Загорчич.

"Ще направим промяна сигурно, ще видим каква ще е. Ще говоря с ръководството, вероятно още утре, ще видим как ще го направим. Контролирахме си ние мачовете, както и днес, но липсва концентрация в определени моменти, малко по-голямо желание трябва да се показва на терена. Не мога да обвинявам футболистите за абсолютно нищо. Направиха всичко възможно да спечелят, но не успяхме, това е положението", добави наставникът на Славия.

"Ще си говорим с шефовете явно отворено, никога не се знае нищо. Трябва да видим как ще вървим напред и какви са ни амбициите", завърши Загорчич.