Треньорът на Славия Златомир Загорчич остана много недоволен от крайният изход на мача с Черно море. Сръбският специалист сподели, че ще има разговор с футболистите, за да не се допускат грешките, които костваха трите точки за „белите“.

Антон Узунов
100 снимки

„Направихме грешка в края на мача и позволихме да ни вкарат. Имахме ситуации, но не вкарахме втори гол и ни изравниха. Ще оставя в съблекалнята. Много ме ядосва това нещо и ще говоря с момчетата да не повтаряме грешките.

„През по-голямата част от мача играхме агресивно, което е мъжка игра, но в края пак не успяхме да задържим резултата. С желание и раздаване се справихме с добрите футболисти на Черно море. Добра игра на Андреа и Виячки. Рангелов се справи добре до момента, когато се контузи. За мен е важно да дава самочувствие и съвети на по-младите. Не спираше да гони противника. Ще ни помогне много“, добави още той.

„Ще успеем да привлечем нови футболисти. В следващите две седмици може да стане. С президента разговаряйте за продажба на футболисти“, каза Загорчич.

„Няма за какво да се вдигаме. Продължаваме да тренираме и отиваме в Разград да вземем своето. Срещу Лудогорец не може всеки път да казваш, че играеш за победа. Но ако изиграем добър двубой ще вземем това, което заслужаваме. Ще се готвим през седмицата и ще се опитаме да вземем точки“, завърши той.