Наставникът на Славия Златомир Загорчич призна превъзходството на Ботев Враца в двубоя между двата тима, с който се откри 25-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в София завърши с успех за гостите с 2:0. След поредната загуба на „белите”, борбата за спасение за тях става още по-сериозна.

„Не мога да кажа че не се получаваше в предни позиции днес. Започнахме мача много зле, Точно по начин, по който не исках да започваме. Опитахме се да атакуваме, имахме положения, но вратарят им спаси. Съвсем заслужено Ботев отбеляза гол и заслужено победи.Опитахме се през второто полувреме с голям натиск, имахме две положения, но вратарят отново спаси”, коментира Загорчич.

Антон Узунов
43 снимки

„Много е трудно, защото ни липсват трима играчи, от които имаме голяма нужда. Говоря за Кирилов, Макрилос и Дарко Тасевски. Когато ги няма , на нас ни липсва креативност в играта и оттам идва най-големият проблеми”, допълни той.

„Трябва да имаме постоянство в отбора. Направихме отличен мач в Пловдив, очаквах го и днес, но липсваше ни креативност и имаше и страх. Ботев започна да ни пресира високо, а ние започнахме да ритаме топката напред. През второто полувреме променихме това, но не успяхме да вкараме положенията си”, каза още специалистът.