Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, сподели радостта си от победата над Лудогорец, която изкачи "белите" на първото място във временното класиране. 

"Младите момчета се налагат сами. В Славия ще играят футболисти, които заслужават. Тези момчета го заслужават и го доказаха и днес", заяви Загорчич. 

"Не съм гледал червения картон. Не искам да коментирам тези неща. Явно този ВАР е за големите отбори. Това е. И 11 момчета, и 10 момчета на терена се раздадоха, искаха много повече победата от съперника." 

"Дано успеем, да нямаме контузии и подобни наказания с червени картони. Сега мислим за Купата, отиваме в Пловдив да спечелим мача." 

"Трудно се изкачваш, но падаш много лесно. Трябва да задържим концентрацията и да си повярваме, че можем да направим нещо сериозно. Със сигурност ще има повишено самочувствие, въпросът е в каква посока. Не искам играчите да си помислят, че са станали кой знае какви. Просто да дават всичко на терена, да показват най-доброто от себе си. Ние си говорим по този въпрос, убеждавам ги, че могат повече дори от днес", завърши специалистът.