Наставникът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от показаното от своите играчи срещу Берое, като "белите" спечелиха с 3:0 в мач от 21-я кръг на efbet Лига.

"Доволен съм от всичките футболисти, бяхме много по-силни от противника, можеше и повече да отбележим. Гледаме напред и да продължаваме така да играем", започна той.

"Всеки мач излизаме за победа и искаме да печелим точки. Ще имаме достатъчно, няма да казвам колко. Видяхме какво представлява Берое, футболистите бяха запознати. Гледаме себе си и мислим за следващия мач. Себастиан не го познавам, Тони Тасев по принцип си бие дузпите, това е написано на таблото, това е положението", добави специалистът.

"Ние гледаме да играем с повече българи, само така може да се оправи футболът. Имаме френски опорен халф, който трябва да подпише договор и това ще е. Гледаме към следващия мач и какво може да предложи съперникът, както и с какви играчи разполага. Нека се раздават момчетата и да дават всичко от себе си, това е най-важното и ще съберем достатъчно точки", завърши Загорчич.