Наставникът на Славия Златомир Загорчич призна, че Галин Иванов ще липсва много на „белите”. Както е известно, опитният халф ще подсили ЦСКА 1948 от новия сезон и ще напусне състава от „Овча Купел”.

Загорчич спомена, че отборът му не се е справил добре при загубата си от Берое (2:4), като призна, че амбициите на отбора му за Топ 6 са такива, че Славия да затвърди доброто представяне, което се е случило досега.

„Днес изиграхме много лош мач във фаза защита. Играхме срещу един много силен отбор като Берое. Спечелиха абсолютно заслужено. Има голям спад на концентрация, явно не сме готови физически”, каза Заги.

„Бавно ни беше мисленето, изпускахме ситуации. Дори и начинът, по който трябва да се действа. Сигурно е, че Янис Карабельов липсва, но не може да се опрадваваме. Даже това, което сме показвали досега не трябва, но ни вкараха четири”, допълни Загорчич.

„Не мисля, че този мач ще остави след това. Трудно играем у дома. Ако погледнем класирането за мачовете като гост, ние сме след Лудогорец. Явно има напрежение в играчите, когато домакинстваме. Целите при нас са нормални. Няма да се предаваме, тъй като мачовете са трудни”, допълни той.

„На 100% Галин Иванов ще ни липсва много. Той е капитан, лидер. Ще си намерим друг човек. Ще видим как ще се движат нещата с Филип Кръстев и дали ще го замени”, завърши той.