Треньорът на Славия – Златомир Загорчич, сподели мнението си за нулевото равенство с Ботев Пловдив. Сръбският специалист сподели, че тимът му не си прави сметки за седмото място, а се опитва да намери място в топ 6.

„Мачът беше горе-долу равностоен. Много ни тежи това, че не вкарваме. Направихме доста ситуации – две-три може би. Не чисти положения, но ги изпуснахме. Ботев имаше по една страхотна атака в двеет полувремена. Взехме точка и гледаме напред“.

„Загубихме трима човека, които бяха голмайстори на отбора. Вкараха 12-13 гола. Липсват ни тримата. Изисква се време с Ахмед и Николов. Ще наваксат и ще започнат да вкарват голове“.

„Говорихме си на полувремето. Ботев ни чакаше да направим грешка и да ни накаже. За наш късмет, Вуцов направи спасяване. Той трява да спасява тия ситуации“.

„Намаляват срещите, но какво да провим. И следващия мач ще играем да го спечелим – със Септември. Играем за победа, просто днес не се получиха нещата“.

„Четири мача ще играем тук в София още. Това е плюс – няма да има пътувания. Сега е програма понеделник – петък, вторник – неделя. Дано няма контузени. Да се надяваме, че ще успеем да влезем в първата шестица“.