Максимата, че старата любов ръжда не хваща се доказа за пореден път. В случая доказателството беше Валери Божинов, който явно се е събрал с бившата си половинка Биляна Дол. И това се доказа в социалните мрежи.

Изкусителната сръбкиня пусна стори в профила си в Инстаграм, на което се вижда, че е заедно с нападателя на Ботев Враца в Белград. Двамата са в автомобила на футболиста, а Биляна отчита, че в сръбската столица е доста топло като за този момент от годината - 26 градуса на 13 октомври.

Валери Божинов и Биляна Дол

източник: instagram.com/biljanadol_official

Биляна и Валери изживяха много бурна връзка, но в началото на лятото сръбкинята обяви, че се разделя с него заради многобройните му изневери. Но в крайна сметка явно чувствата между тях не са изстинали и те отново са заедно.

Интересното е, че досега Биляна неотлъчно следваше Божинов във футболните му авантюри и беше с него навсякъде по света, където го отвеждаше кариерата му. Но сега нападателят е при нея в Сърбия, явно за да търси помирение и възобновяване на любовта им. И ходът му се е оказал успешен.