Наставникът на Лудогорец - Павел Върба, коментира победата с 3:1 над Ботев Пловдив в двубой от 26-ия кръг на efbet Лига. Чешкият специалист призна, че отборът е играл много по-добре в сравнение с мача срещу Арда и изрази готовност за втория дял на първенството. 

"Не мисля, че трябваше да чакаме до последната секунда, за да отбележим гол. Играхме комбинативно, държахме топката, създадохме толкова положения, но ни липсваше точност и късмет."

"Срещу Арда в офанзивен план не играхме това, което трябва. Днес бе много по-добре във фаза атака. Днес мога да кажа, че се справихме много добре, но лошото беше, че не успяхме да отбелязваме положенията, които създаваме", призна Върба. 

"Сега почваме съвсем ново първенство. Видях доста мачове на отборите, срещу които ще играем в първата шестица. Всички от тях са много добри, имат своите качества и ще направим интересни мачове. Сега тепърва ще разберем колко сме подготвени за тези мачове. Не искам да подценявам отборите, с които досега играхме, но освен мача с Левски, останалите мачове бяха с отбори от долната част на таблицата. Сега играем срещу отбори от първата 6-ца - там, където ни е мястото", завърши специалистът.