Треньорът на Лудогорец Павел Върба не пожела да полита в облаците след смазващата победа на неговия тим с 6:0 в първата контролна среща в Турция с казахстанския Кайрат. Специалистът добави, че работата пред него тепърва предстой и че самият той е оптимист преди срещите с Интер в Лига Европа. 

„Това е само един приятелски мач. Не правихме трагедии от загубата в предния мач. Нито сега ще си вирнем носовете след това 6:0“, започна чешкият специалист.

„Първата част от подготовката беше насочена към кондиционната подготовката. Сега вече ще се насочим към тактическата част и мисля, че се получава добре“.

„От самото начало казах, че разполагам, със страхотен отбор. Целта ми е да надградя и да добавя върху сегашната селекция и постижения“.

„Целат ни е някои играчи да играчт повече вече, за да получат по-голямо натоварване. Сега минутите ще са по-различни при определени играчи занапред“.

„Бих казал, че и днешният съперник е силен, просто ние с е справихме добре. Искам да виждам това, което сме си набелязали. Това е важното“.

„Вие сами знаете, че Интер е изключителен отбор. Наблюдавах ги срещу Славия Прага на живо, така че ще видим какво ще успеем да направим. Вярвам, че имаме шансове и ще зарадваме привържениците ни у дома“, завърши той.