Наставникът на Лудогорец Павел Върба остана задоволен от едната точка спечелена от неговите играчи при равенството 1:1 срещу ЦСКА в дербито на 28-мия кръг в efbet Лига. 

Чешкият специалист отчете, че на стадион "Българска армия" винаги се играе трудно, но все пак добави, че отборът му все още е без загуба в шампионата през този сезон. Върба също така хвърли светлина и върху нуждата от привличането на нов централен нападател за следващия сезон. 

„Не започнахме добре мача, ЦСКА имаха три чисти положения за гол. След това мачът продължи на приливи и отливи. Като цяло се получи интересен мач. Жалко е, че получихме първи гол, но изравнихме бързо. Не е зле да не загубиш от ЦСКА, така че равенството е добре дошло за нас и продължаваме да сме без загуба“, започна треньорът. 

„Играхме срещу голям отбор като ЦСКА, играхме отворен футбол, изобщо не бяхме пасивни. Кешерю е контузен, но това е част от футбола. Знаем,че имаме нужда от централен нападател, това не е тайна за никого. От друга страна Чибота игра добре като централен нападател, така че съм доволен“, завърши Върба.