Наставникът на Лудогорец Павел Върба бе изключително доволен след разгромната победа с 4:1 над Черно море като гост в третия кръг на efbet Лига. Този успех идва броени дни преди ключовия сблъсък с Мидтиланд от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Днес и двата отбора играха много атакуващ футбол. Като цяло мачът бе доста интересен за публиката. Радва ме това, че създадохме достатъчно положения, така че съм доволен", започна той.

„Ние искаме да играем футбол. Може би, ако се върнем пред нашата врата, няма да допуснем положения пред домакините, но според мен това няма да се хареса на нашите фенове", продължи Върба.

„Радостен съм ,че и двамата ни централни нападатели отбелязаха гол. Може би в някои мачове ще сменим тактиката да играем с двама нападатели. Когато имаме 2 качествени нападатели, понякога е жалко да не ги използваме и двамата", разкри наставникът.

„Ще добавя, че когато се стремим да играем атакуващ футбол, противниците ни няма как да нямат положения срещу нас. Това е част от футбола. Феновете ще са доволни, ако завърши 5:3 или 4:2. В крайна сметка победата трябва да е в наши ръце", сигурен е специалистът.

Относно мача с Мидтиланд:

„Знаете какви амбиции има Разград. Те не се променят. Ще направим всичко възможно да се класираме напред. Накрая ще бъда много щастлив, ако се озовем там, където всички искаме", завърши чехът.