Вратарят на Славия Светослав Вуцов коментира равенството 1:1 с отбора на Черно море. Талантът се представи на ниво, като спаси и дузпа, с което помогна на своя тим да не загуби срещата във Варна. 

"Едно добро представяне през целия мач, добра точка на този негостоприемен стадион. С мъжество и характер успяхме да спечелим точката", заяви Вуцов. 

"Спасената дузпа ни даде импулс. Те имаха техните ситуации и вкараха гол, но както казах, показахме характер и върнахме попадението, без да допуснем втори гол." 

"Ключовото при дузпата е психологическа игра между вратаря и нападателя и да се молиш да изпълни лошо дузпата. Ако я качи горе, вратарят няма шанс. За мен има лошо бита дузпа. Добри спасени също има, тази не е от тях, но пък важното е, че е спасена." 

"Започнахме перфектно, създадохме няколко ситуации. После изтървахме дисциплината и указанията на треньора. На полувремето си казахме каквото трябва, добре, че спечелихме точката." 

"Този лагер ми се отрази доста добре. Видях доста опитни футболисти, сверих си часовника и натрупих опит и самочувствие, които ще ми помагат в бъдеще", заяви талантът относно лагера си с националния отбор на България.