Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе щастлив след спечелването на деветата шампионска титла за разградчани. Той говори победата с 2:1 над Берое и за целите пред "орлите" през следващия сезон.

lap.bg
23 снимки

„Чувствам се добре. Може би не е най-щастливата, но съм радостен, че успях да се завърна и отново да играя. Дано още двубои пазя до края на шампионата“, заяви Стоянов.

„Много дълга пауза за мен. Това са емоции, които не се описват с думи. Преживявам си ги, както добрите, така и лошите. Много съм радостен и щастлив. Треньорът ще каже по-обстойно къде сме сгрешили и какво сме направили добре. Много тежко беше времето за игра. Малко по-отпуснати бяхме през първото полувреме, а през второто вдигнахме оборотите и победихме. Стремяхме се да задържаме топката“, добави още той.

„Каквото и да ни е казал треньора на почивката си остава в съблекалнята. Нашата цел е Шампионската лига. Но трябва да изиграем оставащите мачове до края първенството на максимум, за да сме готови за старта на новия шампионат, защото той ще стартира седмица по-късно. Няма да имаме време за подготовка. Този формат на Шампионската лига може да е добър и лош за нас. Зависи с какви отбори ще играем. В първия кръг ще бъде по-трудно, защото може да ни се падне по-слаб отбор, който да се затвори. Но фактор ще бъде след това кой ще бъде домакин, защото в следващите фази отборите са равностойни и добри“, каза вратарят на Лудогорец.