Треньорът на Хебър – Владимир Манчев, говори след победата на отбора му над Славия при визитата на отбора в София с 1:0. Манчев призна, че не са се видели много футболни неща в столицата, но приема трите точки, които са „жизненоважни“ за отбора от Пазарджик.

„Имахме голяма амбиция да се проявим на ниво днес, Славия е добър отбор, но опитахме да не им позволим да играят тяхната си игра. До известна степен нещата, които тренирахме, се получиха. Днес и двата отбора бяха затруднени от терен и вятърът, който пречеше на изявите на играчите“, започна Манчев.

start-photo.bg
52 снимки

„За нас беше важно да подобрим представянето си в защита, тъй като допускахме елементарни грешки досега и нелепи голове. Работим непрестанно. Имам забележки към някои отигравания в атака. Много е трудно да играеш в тези условия в България, тъй като времето не предразполага да се виждат хубави игри. Едва ли са се забавлявали хората по трибуните, но това са условията“.

„За нас точките са жизненоважни. Каквото и да говорим за игра и напредък, а не печелиш точки, всичко се обезсмисля. За съжаление двамата, които „висяха“ с картони, получиха и срещу Левски ще дадем най-доброто от себе си.