Защитникът на Черно море – Виктор Попов, говори след турнето на българския национален тим в Азербайджан, където „трикольорите” взеха участие в приятелския турнир FIFA Series. България победи с 1:0 Танзания и направи равен 1:1 срещу домакина на надпреварата.

„Направихме доста приличен лагер в Азербайджан. Все още се адаптирам, тъй като там са с два часа напред от нас. Старши треньорът разчита на мен като ляв бек, особено през първото полувреме на мача с Танзания. Страдаме от липса на хора на тази позиция. Нямаме типичен ляв бек, единствено Антон Недялков, който обаче е контузен. Доста мачове съм изиграл вече и във всички тях съм бил десен бек. Малко ми е непознато чувството да бъда ляв бек, но мисля, че се справям”, сподели той.

„Съжалявам, че не се поздравихме с победата в мача с Азербайджан, защото имахме много възможности да затворим при 1:0. Така беше тръгнал мача, те също имаха също възможности. Тепърва ще срещаме такива отбори, мисля, че беше доста полезен този лагер. Голям проблем има в България, че подценяват тези малки държави. Ако погледнем съставите им обаче, ще видим, че те си играят в доста прилични отбори”, каза още Виктор Попов.