Бившият капитан на Левски Веселин Минев заяви, че на "Герена" трябва да се смени политиката и да се залага на млади момчета, а не да се дават пари за привличането на чужденци. Защитникът сподели, че ще прекрати кариерата си и ще се насочи към треньорството.

"На 99.9% съм си взел решението, че спирам. Мисля, че е време вече да се ориентирам към треньорството. Имам лиценз, така че съм се насочил натам", заяви Минев.

"Стига само сме се оглеждали в чужденци, които не се открояват, а дори са и под българите. Левски има уникален шанс да направи рестарт. Пак да вземе чужденци, а нашите момчета да обикалят по Б и В група, аз не съм съгласен. Аз съм играл и за без пари в Левски, да не говорим по мое време какви заплати се даваха, че ще се смеете 30 минути. Аз на 40 да ида да взема мястото на някой млад, не съм съгласен", добави още той.

"Пренебрегваме си децата, за да вземем Бабатунде и майка му. Това е несериозно. Крайно време е децата да получат доверие. Сигурно има хиляди деца, които са пренебрегнати", каза още Минев.