Билетите за мача Етър - Дунав (Русе) вече са в продажба като част от стартиращата кампания "Етър - това си ти!" за набиране на средства. Те се продават във фенмагазина днес от 16.00 до 18.00 часа, а в следващите дни - от 9.00 до 18.00 часа във фенмагазина или офиса на футболния клуб на стадион "Ивайло".

При купуването на билет, всеки ще има и уникалната възможност да се снима с шампионската купа, спечелена от Етър през 1991 година. Билетите могат да бъдат закупени и в мрежата на Еventim.

Местна верига заведения станаха първите представители на местния бизнес, които се включват в кампанията за набиране на средства в подкрепа на "Етър Велико Търново". Те закупиха 150 билета за предстоящия мач между Етър и Дунав, който ще се проведе на 11 юни на стадион "Ивайло".

Екипът на ресторантите ще подари билетите на свои редовни клиенти в знак на благодарност за огромната подкрепа по време на пандемията. Тя се отрази сериозно както върху живота на българите, така и върху спорта.

"Семейството ни е огромно и сплотено. Успяхме да преминем през трудностите, защото бяхме заедно! Именно затова сега искаме да помогнем и на семейството на Етър и да дадем стимул за нови успехи на болярския тим. При нас работят много верни фенове на отбора, които нямат търпение да видят любимите играчи отново на терена", коментираха от мениджърския екип на заведенията.