Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира равенството на отбора му с ЦСКА 1948. Той разкри и подробности около срещата му с помощника на Виктор Кашай. Венци Стефанов определено не остана доволен от някои съдийски решения.

„Причината, поради която съм ядосан, е комплексна. Ядосан съм и на себе си и на футболистите, и на някои странични неща“, започна Стефанов.

Президентът на Славия коментира срещата си с помощника на председателя на Виктор Кашай: „Казах му, че съдии, които са доказано некадърни не трябва да бъдат слагани като ВАР. Три точки ни отнеха срещу Арда, както и срещу ЦСКА. Той ме попита имате ли доказателства да ги дадем в полицията, казах му – благодаря Ви, довиждане. Това слънце грее, но не топли, защото точките са отнети от актива на Славия, не от джоба на Виктор Кашай“.

„Нямам нищо против да бъда глобяван, аз толкова наказания съм имал. Съдиха ме за расизъм, за това, че не обичам джендъри, за това, че съм еди какъв си. Човек, когато мълчи и не казва нищо, и се съгласява с това, което се случва, се нарича роб. Аз не съм бил такъв и няма и да бъда“, коментира Стефанов.

„Ядосан съм, защото не победихме и защото исках Ивайло Чочев да дойде в Славия, а пък той отиде в ЦСКА 1948“, завърши своето изказване пред журналистите президентът на „белите“.