Президентът на Славия  - Венци Стефанов, заяви пред Gong.bg, че е потресен от признанието, което вчера направи треньорът на Витоша Бистрица  Асен Букарев, че доста хора са се обаждали да даде мача на Царско село. Шефът на "белите" заяви, че освен всичко друго Стойне Манолов сменя съдии и си избира кой да му свири мачовете. 

Lap.bg
28 снимки

"Останах потресен от признанието на Асен Букарев. Ако има Дисциплинарна комисия на място, а не ми се вярва да има, Царско село трябва да бъде изхвърлен от Първа лига. Питайте ген. Василев защо Стойне Манолов смени съдията за мача със Славия. Какво искат тези? Докога ще ги търпим? Сменят и си назначават съдии, правят опити да уговарят мачове. Царско село трябва да бъде разследван и изваден от елита, след това потресаващо разкритие.

Чест прави на Асен Букарев, че каза какво се е случило. Можеше да си замълчи, но той не е свикнал така да работи. Не познава подобни методи. Букарев е бил при мен в Славия  и го познавам много добре. Той е възпитан и интелигентен човек. От добро и образовано семейство", заяви Стефанов.