Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази задоволството си след победата на неговия тим в дербито срещу Локомотив София с 3:0. Той сподели, че е доволен и от жребия за SESAME Купа на България, където „белите“ ще се изправят срещу ЦСКА на ½-финалите.

„Доволен съм, представиха се на ниво. Дадоха максимума на този терен, в тази обстановка. Трудно се играе добър футбол. През второто полувреме показаха много добра игра, имаха много положения, отбелязахме три. Можеха и да са пет“.

„Всичко, което е на стадион „Славия“, на мен ми харесва. Може да не ми хареса съдията как е свирил или нещо друго, но Славия и стадион „Славия“ винаги ще ми харесват. Така съм закърмен, това е моята съдба“.

24 снимки

„Щастлив съм, защото и двамата са футболисти с качества и задължително трябваше да ги привлечем, защото имахме нужда. Особено втория полусезон, когато картоните натежават, видяхте какво се случи със Светльо и загубихме мача с ЦСКА, само, защото нямахме равностойна смяна. Така го бяха нарисували колегите преди това, че ни осакатиха. Но смятам, че сме добре окомплектовани. Загорчич добре си върши работата, момчета дават максимума. Дано да продължаваме така. За мен и двата мача с Лудогорец и ЦСКА не трябва да ги загубим. Просто съдбата така отреди“.

„Определено съм по-доловен. Предпочитам да е ЦСКА или Левски, отколкото Лудогорец, защото там ще бъде доста по-трудно. Не че този жребий е лесен, но и ЦСКА, и Левски нямат толкова дълги скамейки като Лудогорец и може да си позволи да играе с резерви, които не с по-слаби от титулярите“.

„Това е нашата държава, това е България, такива са условията. Ние сме длъжни да се пригодим към тях, нямаме друг избор. Ако бяхме в Швейцария, сигурно щеше да има стадиони, които са с отопление, с козирки. Вътре да седят на топло, дамите да си пият кафето. Сега виждате какви хубави момчета седят и мръзнат наравно с вас. Вие сте калени, ама те защо да мръзнат?“, сподели Венци Стефанов след двубоя.