Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, отново направи колоритно изказване след успеха на „белите” над Локомотив София в дербито от 9-ия кръг на efbet Лига.

Босът на столичани сподели, че тимът му е „най-симпатичният” в България поради факта, че Славия налага млади български играчи в състава си.

„Надиграхме Локо София с воля и мъжество. И трите гола са на Славия. Бориха се и двата отбора. Искам да виждам Славия както през второто полувреме. Допуснахме нещастен гол, има го това във футбола. Хубавото е, че се мобилизираха и обърнаха мача”, коментира той.

„Ако трябва да оценявам представянето на Славия от началото на сезона по шестобаланта система, бих казал, че оценката е 4,50. Постоянство е ключовата дума за всички отбори и всички футболисти. Когато няма постоянство, няма и резултати.

Ради Кирилов е изключителен футболист, много добро момче, за което аз искрено съжалявам, че го няма. Затова са другите момчета, за да го заместват и мисля, че ще успеем.

Мисля, че сме най-симпатичният отбор. Налагаме млади български футболисти. Дано и другите колеги го правят, ама май не. Всичките мои колеги са достатъчно интелигентни и имат акъл”, каза още Венци Стефанов.

Чуйте още от боса на Славия в прикаченото видео.