Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори след победата с 2:0 над Пирин Благоевград при рестарта на родното първенство. Той обяви, че "белите" взимат Купата на България, когато си поискат. 

„От резултата и от играта през първото полувреме съм много доволен. През второто полувреме свалихме гарда, но щом побеждаваме, аз съм доволен“, каза той на излизане от стадион „Александър Шаламанов“.

Той коментира и скандиранията на феновете на „белите“ за Купата на България: „Ние Купата си я взимаме, когато си искаме. Не сме пожелали, не сме я взели. Ще поговоря с тях и може и това да се случи“.

„Това, което виждам аз, особено на днешния мач, някъде се вършат престъпления. Такъв отбор като Пирин ако допуснат да изпадне, ръководството и всички там, това е престъпление. Имат много млади и талантливи деца. Това е люпилня на футбола в България и трябва да се направи нещо да се спаси в този отбор. Виждам сериозен спад в Локомотив Пловдив. Левски не искам да ги коментира, защото като кажеш нещо там, викат, че всички са срещу тях. ЦСКА изигра силно второ полувреме в Стара Загора. Лудогорец очаквано победи. Не виждам някакви изненади в момента“, коментира Стефанов двубоите от изминалия кръг в шампионата.

„Пожелавам да бъдем в Европа. Пожелавам здраве, най-вече здраве, здраве, здраве на всички. На нашите футболисти, на техните семейства и на всички вас“, завърши той.