Президентът на Славия Венци Стефанов направи изявление пред Gong.bg  и не се изказа особено ласкаво за двамата собственици на Левски – Наско Сираков и Константин Папазов. Босът на „белите” коментира думите на Сираков, че Левски трябва да прибира между два и четири милиона от ТВ-права.

„Не знам Сираков и Тити Папазов какво си мислят. Явно само в техните болни мозъци се въртят милиони. Ако приберат всички пари от ТВ-права, няма да останат отбори, с които да играят, тъй като все пак има и други клубове, които имат разходи и трябва да се издържат. Какво искат? Някой да им дава милиони, за да ги дават за заплати на некадърни чужденци. Много ще е по-добре клубовете да помагат на нашите си български момчета.

"Нали Тити много се натягаше да вземе акциите? А сега феновете искат да му ги вземат. Не ми се влиза в подробности в какво моментно състояние се намира Сираков”, каза Стефанов пред Gong.bg.

Той коментира и преминаването на Галин Иванов в ЦСКА 1948. „Галин нищо не ми е казал, а аз разбрах от медиите, но по всяка вероятност е така – подписал е договор с ЦСКА 1948. До края на сезона ще доиграе мачовете за Славия”, коментира Стефанов по темата.