Президентът на Славия - Венци Стефанов, отговори доста остро на изпълнителния директор на Левски Павел Колев. Снощи шефът на "сините" публикува пост в официалната си страница във "Фейсбук", че "любителите на черното тото надават голям вой срещу сегашния формат на шампионата". 

"Точно Павел Колев ли говори? Той трябва да мълчи и да не си отваря устата. Това е човек, който е свикнал само да лапа от футбола. В България елитният футбол дълги години е бил от 16 отбора. Борислав Михайлов страдаше заради действията на Колев. Много му навреди. Именно заради Павел Колев държавата не искаше да работи с БФС. Вместо да говори и да дава акъл, да каже нещо за бургаската афера. Видяхме го какво направи и в Левски.

Подобни хора нямат място в българския футбол. Нека този човек да замълчи, а не да дава някакви примери. Защото, един вол рие, рие и накрая хвърля на гърба си. За черното тото ще кажа, че, ако има човек, който се занивама с подобно нещо, трябва публично да бъде линчуван. Черно тото е нямало, когато елитният ни футбол се е състоял от 16 отбора", заяви Стефанов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.