Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция след края на първенството. 

"Питате ме кога ще стане? Тогава, когато в българското първенство преобладаващата част от футболистите са българи. Преди известно време младежите победиха Полша. Отчетохме го като голям успех, въпреки че преди 25 години това ни беше като "Отче наш", биехме ги като тупани, където ги хванем. Ако продължава така да се работи и се дава шанс на повече деца, ще постигнем успехи.

Дано го доживеете и да се радвате на някакъв успех. Защото аз, както казваше един приятел, ние сме в продълженията вече и не знаем кога ще свирне съдията. Но така, както я караме, не виждам шанс", заяви Стефанов.

Президентът на Славия направи коментар и по адрес на Илиан Илиев:

"Най-положителното качество на Илиан, той е бил футболист в Славия, аз съм го продал в АЕК, Илиан е куче. Ако му казваш пусни този, пусни онзи - няма да го направи. Има си собствено мнение и избира футболисти, които той прецени, което е достойно за уважение. Той успява, защото не можеш да го накараш “пусни тоя, защото е мой човек”, няма да стане."

"Сега измисляме нови закони. И да забраняват бетинг компаниите, който иска, пак ще си играе. Свидетел съм на онова време, когато имаше нелегални хазарти, пак играеха. Този, който помага на спорта, трябва да бъде винаги добре приет и да му се дава шанс", сподели Стефанов по повод промените в Закона за хазарта.