Отборът на Ботев Враца приема Левски в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. 


Двубоят на стадион „Христо Ботев“ е в събота от 16:30 часа и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите сблъсъка минута по минута с Gong.bg.


Треньорът на врачани - Антони Здравков, няма да може да разчита на опитните халфове Христо Златински и Даниел Гаджев, които са наказани за двубоя със „сините“. Наставникът на тима сподели, че въпреки победата над Монтана, отборът му играе с напрежение, което е логично след осемте поредни загуби. 

Здравков ще се надява да прекъсне и негативната си серия, след като не познава победата над Левски. През седмицата Ботев Враца поиска смяна на формата на efbet Лига, искайки връщане на стария формат с 16 отбора.

От своя страна, треньорът на Левски - Славиша Стоянович, трябва да се справя без Мартин Райнов, който получи пети жълт картон и е наказан, както и контузения Файсал Рерас. 

Ребин Сулака стресна треньорския щаб и все още не е ясно дали ще може да играе срещу Ботев Враца. До последно под въпрос за срещата във Враца ще са Патрик-Габриел Галчев и Драган Михайлович. 

Последната победа на Левски над Ботев Враца дойде именно под ръководството на Славиша Стоянович. Преди сблъсъка самият специалист призна, че това ще бъде седмицата на истината за "сините". 

В четвъртък стана ясно, че сумата за откупуването на последния шампионски трофей около 15 000 лева бе събрана, не и без помощта на Валери Божинов.