Собственикът на Локо София, Иван Василев, призна, че вече е на финалната права на това да изтегли кредит, с който да покрие разходите по вграждането на осветление на стадиона в "Надежда". Той сподели, че от 7 години се моли безуспешно на институциите и се е примирил, че ще трябва сам да се справи с казуса. 

„Колев е болен и в понеделник ще е на линия. Митков е контузен, Сашо Александров също се възстановява, заедно с Илия Димитров. Надяваме се скоро всички да са на линия“, започна той. 

„Търся ляво крило, но трудно се намира. Подсилили сме се във всички линии. Надявам се да намерим нещо на крилото, за да вдигнем нивото. Не ни трябват играчи на килограм“.

„Седма година се моля по институции и няма смисъл. Явно за едни държавата е майка, а за други мащеха. Взехме решение за теглене на кредит, за да се реши проблемът с осветлението и да зарадваме привържениците ни. Всеки иска да си играе на своя стадион“.

„Цените се вдигнаха много, вече ще струва почти милион. Миналата година по това време беше половин милион. Ще се наложи да се справяме сами“.

„Не съм говорил с новия министър, изгубил съм всякакви надежди. Ще се мъчим, за да се справим сами, заедно с ремонтите. Ако всички върви по план, ще изтеглим кредита до края на месеца и до края на март или началото на април се надявам осветлението да бъде вградено. Въпросителната е свързана с това дали банката ще ни отпусне прословутия кредит“, завърши Василев.