Помощник-треньорът на Ботев Враца Валентин Илиев, който днес изпълняваше функциите на старши след наказанието на Антони Здравков, говори след равенството с ЦСКА 1948.

„Винаги съм максималист и няма как да съм доволен, защото искам да побеждавам. Показахме по-добра игра от ЦСКА 1948 и заслужавахме да победим. Може би в отделни моменти трябваше да покажем повече самочувствие в завършващата фаза. Но трябва да поздравим момчетата, че се раздадоха на максимум“, заяви Илиев.

„Всеки един изпуснат шанс и възможност е момент, който можем да оползотворим. Сигурен съм, че с времето ще стане и това. Ще започнат да влизат тези положения. Играха със схема, 4 – 3 – 3, която е огледална на нас. Знаехме това, но нашите футболисти показаха, че могат да сменят бързо схемите и да преливат от 4 – 3 – 3 в 4 – 2 – 3 – 1 и да се адаптират. Виждате, че имахме числово преимущество в халфовата линия и те се чудеха дали да ни пресират високо или да ни изчакват. Справиха се много добре. Знаем, слабостите си и върху какво трябва да работим. Трябва търпение, защото няма да стане толкова бързо с магическа пръчка. Всички в клуба сме обединени и работим за доброто на Ботев Враца“, добави още той.

„Бих подкрепил думите на Даниел Генов. Всички сме максималисти и не се задоволяваме с равенство. Ще търсим във всеки мач успеха“, каза Илиев.