Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев бе доволен от поведението и играта на футболистите си. "Червените" направиха равенство 1:1 с Локо Пловдив на "Лаута".

"Независимо от едната точка, аз нямам прична да съм недоволен, най-вече заради себераздването на отбора. Мисля, че изиграхме почти перфектен мач. Няма причина да съм недоволен, първото полувреме имахме не малко ситуации, с които да поведем. Тези ситуации в един момент ще бъдат реализирани и то в моментите, когато имаме нужда от тях. Изправихме се срещу един от добрите отбори в България с треньорски щаб, който работи професионално и целенасочено. Поведението ни бе изключително дисциплинирано и професионално във всяко едно отношение - ментално, технически и тактически. Естествено и ние имаме неща, които да коригираме, но това тепърва ще го правим. Ние оставаме здраво стъпили на земята, няма да се заблуждаваме, победа или загуба могат да ни отведат в едната или другата крайност", сподели треньорът след срещата.

start-photo.bg
65 снимки

"Със сигурност стратегията ни не е била такава. Много приказки се изговориха и много неща се изписаха. Футболистите вече добре ме познават и знаят, че ние ще излизаме винаги за победа. Това обаче не ни я гарантира, трябва да покажем поведение като днешното срещу Локомотив Пловдив. Ние ще се опитваме да побеждаваме във всеки един двубой. След края на шампионата, ако Господ е решил, че трябва да играем в Европа, нека да е неговата воля", каза още Илиев.

"Конкуернцията е голяма, ще се получат здрави сблъсъци. Шансовете са 50:50 за всеки един от отборите", допълни той.