Наставникът на Ботев Пловдив, Азрудин Валентич, изрази съжалението си от допуснатите индивидуални грешки, които костваха поражение на неговия тим с 1:3 срещу Черно море. Специалистът, все пак, подчерта, че е видял доста добри неща в колективен план. 

„Имаше напрежение преди мача при нас. Имаше начин, по който искахме да играем, но не знаеш какво да очакваш. Индивидуалните грешки повлияха. След като вкарахме имахме контрол в средата на терена и за тях не беше толкова лесно. Жалко за червения картон, но играхме срещу страхотен отбор с много добри нападатели. През втората част показахме, че ще се борим за този клуб. Видях огромна дисциплина през втората част, което е позитивно. Всеки мач е подготовка за нас, защото знаем как искаме да играем, но трябва да продължим да играем“, започна той.

„Тактически се отбранявахме добре, но индивидуалните грешки са част от играта. Това е нормално. Ние обаче не играхме лошо като отбор през всичките 90 минути. За да печелиш обаче не е важно да си на добро ниво за 60 минути, а през целия мач. Чисто индивидуалните грешки са нашия проблем“.

„Всички знаят, че това е голям мач за нас. Всеки мач обаче е на стойност 3 точки и искам да се подобряваме след всяка тренировка. Надявам се да покажем самочувствие не само срещу Левски, но и срещу всеки тим“, завърши Валентич.