Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, сподели впечатленията си от равенството 1:1 срещу Ботев Враца. 

"Ако сравним първите два мача като гости, мисля, че бяхме почти перфектни през първата част. Те имаха няколко положения, ние държахме топката и се опитахме да атакуваме. Мисля, че през първото полувреме мачът бе 50/50. През второто бяхме наясно, че имат енергия и ще опитат да натиснат. Не видях класата, която ни трябваше. Нямахме енергия в последните 15 минути", заяви Валентич. 

"Ако питате Тодор Неделев, той ще иска да играе веднага, но това е решение на медицинския екип. Нямаше го дълго време, може да има мускулни контузии, затова трябва да го вкарваме стъпка по стъпка в играта. Той още не е на това ниво, на което ние очакваме. Хубаво е да го видим отново в игра." 

"Левски заслужава много повече от тези три точки, които има. Второто полувреме срещу Царско село бе невероятно. Футболистите показаха лоялността към клуба и към феновете, така че ще видим. Това е дерби, никой не знае какво ще се случи." 

"Той е добър футболист, така че ако нещо се случи, това е добре за него. Той вкара гол днес, а може да помага и в защита на отбора ни", завърши Валентич.