В отбора на Локомотив Пловдив очакват двама чуждестранни футболисти. Те ще изкарат пробен период, за да може старши треньорът Бруно Акрапович да реши дали ще ги задържи. Двамата се очаква да пристигнат в паузата около първенството.

За тогава „черно-белите" са уредили и контрола. „Смърфовете" ще играят с втородивизионния Нефтохимик на „Лаута". Остава само да бъдат уточнени денят - 13 или 14 ноември (събота или неделя), както и началният час. В двубоя босненският специалист ще види двамата чуждестранни състезатели в игрова обстановка. Те са със статут на свободни агенти и се очакват в понеделник.

Според близки до клуба единият е 23-годишният германец с хърватски корени Степан Вего. Той бе чакан преди десетина дни, но нещата се промениха в последния момент. Той е играл за последно в Интер Запрешич и втория тим на Хамбургер ШФ. Вего играе като ляв халф-бек.

Другият чежденец е централен нападател, който трябва да замени изгонения преди дни Анте Аралица. Договорът на хърватина с Локомотив бе до края на годината и беше малко вероятно после да получи нов.

Днес „смърфовете" трябваше да гостуват на Левски на „Герена", но мачът им бе отложен. Това промени предварителната програма за подготовка на Локо.