Набелязаният за ново попълнение на Локомотив Пловдив юноша на Аякс Шакийл Сно се очаква да пристигне в края на седмицата. Футболистът, който за последно игра в норвежкия Аалесунд, не успя да излети за България преди първия двубой със Словачко, защото даде положителна проба за коронавирус. Информацията е предадена от "Мач Телеграф".

След изтичане на десетдневната карантина, той ще може да се качи на самолет и да пристигне в Пловдив. Треньорът Александър Тунчев обаче призна, че все още не е наясно кога ще може да види момчето, което е потенциален конкурент на Бирсент Карагерен по десния фланг.

Иначе за първи път в тренировките на Локо вчера се включи новият треньор на вратарите Витомир Вутов, който бе представен на футболистите. Той добре познава качествата на Илко Пиргов, но за пръв път работи с германеца Лукас Редер. Той е провел разговори със Стоян Колев, за да е наясно с неговото мнение.

Отборът заминава за Чехия днес с чартърен полет. Христо Крушарски лично ще води делегацията, а негов гост ще бъде и собственикът на Царско село Стойне Манолов.

Четете днешния брой на вестник "Мач Телеграф" за подробности