Бразилският ас на Левски Паулиньо вярва, че настоящият сезон може да се окаже паметен за феновете и да бъдат зарадвани с титлата. Той заяви, че именно такава е целта пред него и въпреки хегемонията на Лудогорец в последните осем години, детронирането на "орлите" не изглежда толкова невъзможно. 

"Именно това е нашата цел - да сме шампиони. Ще работим мач след мач за постигането ѝ и ще се опитаме да спечелим възможно най-много точки, за да можем след края на първенството да се поздравим с титлата. Няма да е никак лесно, но първенството ще е горещо и оспорвано до последния ден", заяви Паулиньо в родината си. 

Бразилецът е един от най-добре представящите се играчи на "сините" и вече има 4 гола и 2 асистенции в десетте мача, които е изиграл през новата кампания за тима. Той се отличи с две попадения в мрежата на Витоша Бистрица в последния кръг, а едното от тях беше истински шедьовър. 

"Без да звучи нескромно, но направих наистина много добър мач. Това беше може би едно от най-силните ми представяния в България. Да, беше страхотен мач, но аз и друг път съм вкарвал по два гола и съм се представял силно. Определено обаче този двубой ще го запомня", сподели още бразилският ас на Левски.