В Левски са силно притеснени от състоянието на Холмар Ейолфсон, който от доста време насам играе с контузия. Мачът със Славия ще бъде последен за исландския защитник през кампанията, тъй като през следващата седмица ще трябва да се оперира. 

Холмар има херния, която го измъчва през пролетта, а лягането под ножа е много лоша новина за ръководството на Левски. На „Герена“ разчитат с трансфер на бранителя, финансите от който да помогне да вържат част от бюджета за следващия сезон. 

Холмар е най-скъпоплатеният играч на "сините", което означава, че те със сигурност няма ще искат да го продадат, въпреки че има действащ договор. Причината е, че клубът няма как да си позволи да продължи да плаща месечното му възнаграждение, което е в размер на над 30 хиляди евро.

За домакинството на Славия на линия най-вероятно ще бъде Станислав Иванов. Нападателят пропусна визитата на Берое заради контузия, а в предишните мачове играеше на инжекции.


Двубоят между "сините" и Славия е в събота, от 18:00 ч., и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите всичко най-интересно от сблъсъка с Gong.bg.