Бъдещето на треньора на Левски Николай Костов е основна тема през последните дни, след като "сините" отпаднаха от Sesame Купа на България от Хебър. В събота столичани излъгаха Ботев Враца с 1:0 като гост в мач от efbet Лига, но отново не убедиха с играта си. 

В четвъртък Надзорният и Управителният съвет на Левски проведе среща, на която е дискутирано бъдещето на Костов. На този етап няма категорично решение дали той ще продължи да води отбора и през пролетния дял в първенството, в който "сините" ще трябва да гонят квота за евротурнирите през първенството. Предвид изоставането от първите три отбора, това няма да е никак лесна задача. 

Шефовете са обсъждали варианти за заместник на настоящия треньор на отбора. Едно от имената, което е споменато, е това на Саид Ибраимов, научи Gong.bg. Смяташе се, че 53-годишният специалист ще се присъедини към щаба на Николай Костов след края на сезона в Казахстан, където той работи за Астана, но това така и не се случи. Самият Костов при представянето си обяви, че е поканил Ибраимов в своя екип. 

а

източник: LAP.bg

Саид Ибраимов има дългогодишен опит като помощник-треньор. Той беше част от щаба на Станимир Стоилов при първия му престой в Левски, а след това и в Астана. В Казахстан е работил още за Тобол. Никога обаче не е бил старши треньор. 

Очаква се повече яснота около това кой ще води Левски през пролетния дял на първенството да има в следващите няколко дни.