През последните седмици доста се изговори за трансфер на Каули от Лудогорец в Панатинайкос. За момента двата клуба не могат да се разберат за бразилеца, тъй като гърците предлагат доста по-малко пари от желаните от българския шампион.

Днес гръцкото издание „paopantou.gr“, което е близко до Панатинайкос, твърди, че Лудогорец иска да се раздели с бразилеца, тъй като има конфликт със звездата на „зелените“ - Кирил Десподов. Медията пише, че българският национал и атакуващият халф са се сдърпали по време на тренировка преди известно време.

Бърза проверка показва, че информацията в гръцката медия категорично не отговаря на истината. Напротив – Каули и Десподов са в отлични отношения и обстановката в съблекалнята на Лудогорец е добра.

По всяка вероятност причината за невярната информация е напрежението, което цари в Панатинайкос. Гърците силно желаят Каули, но на този етап губят надаването за класния полузащитник. Подобни неистини допълнително ще усложнят ситуацията и шансът за трансфер на Каули в Гърция намаляват.