Етър може да е в борбата за оцеляване в efbet Лига, но това не означава, че не разполага с класни играчи. Шампионите от 1990/1991 година изказаха своето удовлетворение от факта, че техният голмайстор Миси Мезу си партнира в националния отбор на Габон със стрелеца на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг.

"Нападателят на Етър Гаетан Миси Мезу води нападението на националния отбор на Габон заедно със звездата на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг. 25-годишният Миси Мезу играе с номер 11 и досега има 9 мача, като дебютира за Габон едва 20-годишен на 28 май 2016 г. Роден е във Франция, но е с габонски произход и игра за тима включително в Африканската купа на нациите.

Нападателят на Арсенал е далеч по-опитен и популярен по футболните терени. Обамеянг също е роден във Франция, но още през 1989 г. Той също дебютира 20-годишен през 2009 г. и досега има за Габон вече 66 мача с 27 гола. Обамеянг играе в националния тим с номер 9.

Двамата не само са партньори в атаката, но са и в много добри отношения, както личи от публикуваната в Туитър снимка на Миси Мезу и Обамеянг", написаха "болярите" на клубната си страница.

През този сезон Мезу е участвал в 9 двубоя от българския шампионат, в които е реализирал 3 попадения. Той може да играе и като дясно крило.