Днес футболистите на Етър получиха част от дължимите им възнаграждения. Във вторник играчите обявиха бойкот на тренировките, като поискаха среща с ръководството на клуба и съобщиха, че имат да получават заплати, три премии и по 4-5 наема за квартирите си.

Срещата на председателя на Управителния съвет проф. Георги Камарашев с играчите пропадна, но той се срещна със старши треньора Петко Петков, административния директор Страцимир Тинчев и спортния директор Стефан Атанасов. След нея проф. Камарашев обяви, че играчите ще получат по една заплата, като предупреди, че "мотивацията на играчите не може да е равна на финикийските знаци".

В крайна сметка на футболистите е била преведена по една заплата, а уверенията са останалите задължения да бъдат изчиствани поетапно, като ще се разчита на помощта на великотърновския бизнес, съобщава Велико Търново Спорт.

Очакванията са играчите да подновят тренировките, а утре да пътуват за мача с Черно море във Варна.


Двубоят е в петък от 18:45 часа на стадион "Тича" и ще бъде пряко предаван по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще Ви представи всичко най-интересно от срещата.