Левски официално продаде Станислав Иванов. Младежкият ни национал подписа договор с Чикаго Файър, който стартира от 1 януари 2021 година. 

От американския клуб уточниха, че контрактът е до 2023 година, с опция за продължаване до 2024. Въпреки че не е официално обявена, сумата по сделката е около 250 хиляди долара. 

"Продължаваме да градим силен и боеспособен отбор за новия сезон. Сдобихме се с млад и талантлив атакуващ футболист. Станислав е динамично крило и ще пасне изключително добре на нашия стил. Очакваме да има ключова роля в нашето нападение", заяви спортният директор на клуба - Георг Хайц.

Наскоро от клуба заявиха желанието си да развиват млади играчи, тъй като целта е подмладяване на отбора. 

"Бихме искали да привлечем нови играчи преди началото на сезона. Ако сте следили представянето ни, винаги се представяме по-добре през втория полусезон, отколкото през първия. Това е, защото ни трябва много време за адаптация на новите." 

"Търсим млади момчета, тъй като искаме да намалим средната възраст на отбора", призна Хайц. 

"Това не значи, че качеството е достатъчно добро, тъй като с отбор единствено от млади играчи не можеш да спечелиш нищо. Но затова имаме няколко решения на различните позиции", допълни босът.